top of page
IMG_9369_edited.jpg

Loopbaancoaching en outplacement

Mijn werkwijze

1. Opstellen van een persoonlijk profiel

Samen brengen we in kaart wie jij bent, met je kennis, werk- en levenservaring, talenten, kwaliteiten, vaardigheden, loopbaanwaarden en interesses/voorkeuren op het gebied van werk. We staan stil bij emoties rondom een al dan niet vrijwillig vertrek bij je huidige of vorige werk.


Ik maak o.a. gebruik van het Talentenpaspoort, ontwikkeld door Peter Monsieurs. Een wetenschappelijk onderbouwd instrument dat je talenten en drijfveren in kaart brengt die je bij je geboorte hebt meegekregen of die je op zeer jonge leeftijd onbewust hebt ontwikkeld. Deze eigenschappen zijn zeer stabiel en kun je op volwassen leeftijd niet bewust veranderen. Dit in tegenstelling tot competenties. Je natuurlijke talenten zijn als een rijke voedingsbodem, je natuurlijke potentieel. Maar alleen wanneer je in je potentieel investeert zal je kunnen oogsten. Werken vanuit je talenten levert niet alleen betere prestaties op, maar ook plezier, voldoening en zingeving.

2. Arbeidsmarkt oriëntatie

Met dit profiel in handen onderzoeken we wat er op de arbeidsmarkt voor mogelijkheden liggen voor jou. Wat zou je kunnen en willen en hoeveel werkgelegenheid is daarin? Mogelijk via een werkervaringsplaats kun je uitproberen of werk bij je past.

3. Arbeidsmarkt bewerking

Als uit bovenstaande een aantal kansrijke opties tevoorschijn komt, dan is ondersteuning bij CV actualiseren, gebruikmaken van LinkedIn, netwerken en solliciteren aan de orde.

Loopbaancoaching/outplacement: Diensten
kleine vos.jpg

Enthousiaste beoordelingen

Mede door jouw coaching ben ik gaan inzien dat mijn baan me in een aantal opzichten te weinig energie gaf....en ik ben daarnaar gaan handelen in mijn werk zodat ik beter mijn grenzen aangeef nu. Op den duur zag ik dat ik een nieuwe uitdaging en plek nodig had. Grote stappen naar mijn gevoel. Nogmaals veel dank! Ik voel me krachtig en sterk voor deze nieuwe uitdaging. Waar ik hopelijk mooie dingen kan betekenen op een meer creatieve en ontwerpende wijze.
De manier waarop jij coacht en echt de diepte ingaat, verder kijkt dan alleen het probleem wat aan de oppervlakte drijft is echt goud waard!

Marian

Customer Subtitle

Customer Subtitle

Loopbaancoaching/outplacement: Recensies
bottom of page